назад
21.04.16

Надано адресну правову допомогу жительці села Михайлівка Драбівського району

20 квітня 2016 року жителька села Михайлівка Драбівського району – Киричок Ганна Кононівна, яка за станом здоров’я немає можливості самостійно відвідати місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, звернулась по телефону до Драбівського районного управління юстиції, з проханням надати їй адресну правову допомогу у вирішені питання щодо поновлення строків у прийнятті спадщини.

Керівник Драбівського районного управління юстиції повідомив про це Золотоніський місцевий центр з надання БВПД, і цього ж дня директор МЦ – Сергій Брус та спеціалісти центру Тетяна Костогриз та Олег Костогриз, а також начальник Драбівського районного управління юстиції – Володимир Носенко завітали до громадянки Киричок.

Під час зустрічі було роз’яснено порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги, прийнято звернення для безоплатної правової допомоги та презентовано інформаційно-роз’яснювальний матеріал у вигляді пам’яток і буклетів про правові послуги, які можна отримати в Золотоніському місцевому центрі з надання БВПД.

Крім того, цього ж дня, в с. Михайлівка Драбівського району, з метою поширення інформації про безоплатну вторинну правову допомогу, спеціалістами центру проведено заходи вуличного інформування громадян, шляхом роз’яснення права на безоплатну правову допомогу, порядок звернення до центру, а також були розповсюджені буклети.