назад

Налагодження партнерства між державними органами влади задля вирішення питання надання якісних правових послуг громадянам Здолбунівщини

ФОТО

Засідання колегії Здолбунівської районної державної адміністрації 27 серпня 2015 року відвідала начальник відділу попередньої робити з клієнтами Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Маланчук.

У заході прийняли участь 68 осіб: члени колегії райдержадміністрації, прокурор Здолбунівського району, начальник Здолбунівського міжрайонного відділу Управління Служби безпеки України у Рівненській області, голова районної громадської організації «Українська Народна Рада Здолбунівщини», керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та її апарату, керівники установ та організацій району, керівники органів місцевого самоврядування, представники ЗМІ.

Ірина Маланчук, під час свого виступу, розповіла про масштабний соціальний проект Уряду з надання безоплатної вторинної правової допомоги, окреслила напрями роботи Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та поінформувала про доступ до безоплатної правової допомоги у цивільному та адміністративному процесах для низки соціально незахищених категорій громадян. Окрім того, закцентувала увагу присутніх на важливості та необхідності налагодження тісної співпраці із суб’єктами надання первинної правової допомоги, що в подальшому дозволить здійснювати якісний захист конституційних прав та законних інтересів громадян.

Голова Здолбунівської районної державної адміністрації Сергій Кондрачук, за результатами сесії, висловив свої сподівання щодо налагодження довгострокових партнерських стосунків між структурними підрозділами органів місцевого самоврядування та Рівненського місцевого центру у наданні безоплатної правової допомоги громадянам Здолбунівщини.

По закінченню колегії присутнім передано плакати системи БПД та друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає Рівненський МЦ з НБВПД, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах, контактна інформація для розміщені в адміністративних будівлях сільських рад, з метою відповідного інформування населення. Домовлено про розміщення логотипу БПД на веб-сайті Здолбунівської районної державної адміністрації (http://zdolbun.gov.ua/).