назад

Налагодження співпраці із органами місцевого самоврядування

unname

31 липня 2015 року відбулась сесія Квасилівської селищної ради, у роботі якої прийняла участь начальник відділу попередньої робити з клієнтами Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Маланчук, яка висвітлила питання діяльності системи БПД, зокрема, зупинилась на роз’ясненні Закону України «Про безоплатну правову допомогу» в частині її надання соціально незахищеним верствам населення у цивільних та адміністративних справах, а також порушила питання якості надання первинної правової допомоги та взаємодії з вказаних питань із органами державної влади та місцевого самоврядування.

 

Крім того, учасникам роздано плакати системи БПД та друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає Рівненський МЦ з НБВПД, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах, контактна інформація. Домовлено про розміщення матеріалу про місцевий центр на інформаційному порталі смт. Квасилова.

 

За результатами сесії голова Квасилівської селищної ради Дмитро Крет висловив свою готовність до співпраці із Рівненським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/nalspkv{/gallery}