назад

Зустріч директора регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та керівника обласного управління внутрішніх справ.

MVS 5768-1

Актуальні питання співпраці обговорили директор регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Ірина Хондогій та керівник обласного управління внутрішніх справ Олександр Богомол.

Темою зустрічи стали не лише підсумки роботи за перше півріччя, а і обговорення нових напрямків співпраці.

  – Сьогодні обговорення торкнулося двох актуальних питань, – зауважила директор Регіонального Центру. – Зокрема, вчасне інформування центру про затримання особи згідно статті 208 КПК за підозрою у скоєнні злочину та вироблення стратегії у новому напрямку співпраці – перелік підтверджуючих документів, які має надати міліція особі, що проходить у провадження як свідок чи потерпілий, аби та могла звернутися до нас за допомогою. Раніше ми надавали юридичну допомогу лише обвинуваченим, а згідно нового Закону «Про прокуратуру», який вступив у дію 15 липня цього року, така категорія учасників процесу – наші клієнти.

Олександр Богомол відзначив, що зустрічі з представниками регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги регулярно проводяться з метою якісної співпраці і, щонайголовніше, задля вирішення проблемних питань.