назад

Налагодження співпраці з громадськими організаціями

2017 05 05VЗ метою налагодження співпраці з громадськими об’єднаннями Вижницького району директор Вижницького місцевого цеентру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Мацюк провела робочу зустріч з головою громадської організації “Дієва громада” Катериною Стражир.

В ході зустрічі досягнуто домовленості про проведення спільних правопросвітницьких заходів, створення консультаційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги на базі громадської організації “Дієва громада”.

Також, сторони розглянули можливість надання безоплатної первинної допомоги юристом громадської організації та спеціалістами Вижницького місцевого центру у віддалених населених пунктах Вижницького району, зокрема в селах Долішній Шепіт, Лукавці, Лекечі, Лопушна та інших, що дасть змогу посилити правові можливості громад.

За результатами домовленостей був підписаний Меморандум про співпрацю між Вижницьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та громадською організацією “Дієва громада” смт. Берегомет.