назад

Налагодження співпраці з первинними ветеранськими організаціями обласного центру

IMG 1326     З метою забезпечення рівного доступу до правосуддя соціально вразливих категорій громадян, 11 серпня 2015 року директор Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Г. І. Гоцький  та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги провели робочу зустріч з керівництвом Хмельницької міської ради організацій  ветеранів України за участю керівників первинних ветеранських організацій обласного центру.

     До початку зустрічі перед ветеранським активом виступив секретар міської ради, виконуючий обов’язки міського голови К.Чернилевський.

     В ході зустрічі обговорено питання взаємодії  Хмельницького МЦ з вищезазначеними організаціями, порядок звернення ветеранів війни, осіб на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», осіб, які мають  особливі  заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною та осіб,  які належать до числа  жертв нацистських переслідувань, та  співпрацю з питань надання безоплатної  вторинної правової допомоги з первинними  ветеранськими організаціями.

     По завершенню учасникам заходу вручено друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає Хмельницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/11.08.2015_3{/gallery}