назад

У Кам’янець-Подільському проведено тренінг для сімей вимушених переселенців, які проживають в м. Кам`янець-Подільський.

DSC 1132     11 серпня 2015 року о 16 годині заступник директора Кам’янець-Подільcького місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Бартиш Валентин Іванович разом із начальником відділу взаємодії з суб`єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Гуменюком Олександром Миколайовичем взяли участь у проведені тренінгу для сімей вимушених переселенців, які проживають в м. Кам`янець-Подільський. Означений захід організований Кам’янець-Подільським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Серед запрошених учасників заходу були заступник міського голови із гуманітарних питань Васильянов Дмитро Сергійович, спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Деян Георгіевскі (Республіка Македонія), Ален Рашліч (Федерація Боснії та Герцеговини).

     В ході проведення тренінгу представниками Кам’янець-Подільського МЦ з НБВПД було поінформовано присутніх про початок роботи місцевого центру, про послуги із надання безоплатної правової допомоги які надає центр, про категорії осіб, яким передбачено право на безоплатну вторинну правову допомогу, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах, адресу та іншу актуальну інформацію про особливості діяльності центру.

     По завершенню зустрічі «інтегратором» було передано друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає місцевий центри, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/11.08.2015_2{/gallery}