назад

Ніжинський МЦ з робочим візитом відвідав м.Носівку

250815 121 серпня 2015 року в приміщенні Носівської районної державної адміністрації начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД Ніжинського місцевого центру з надання БВПД Оленою Івановою була проведена зустріч з головою районної державної адміністрації Коршок Оленою Григорівною. В ході зустрічі були обговорені питання співпраці щодо інформування громадян про діяльність Ніжинського центру з надання БВПД, проведення спільних правоосвітніх заходів для мешканців віддалених сіл, селищ Носівського району та взаємодії при роботі зі зверненнями клієнтів центру, які потребують безоплатної первинної правової допомоги.

Також була проведена зустріч з працівником сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи райдержадміністрації головним спеціалістом з юридичних питань Радченком Миколою. Отримана попередня домовленість щодо направлення до Ніжинського МЦ суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги та підписання меморандуму про співпрацю.
В рамках робочої поїздки, була проведена результативна зустріч з головою Носівської районної ради Красносільським Анатолієм. Результатом є домовленість про співпрацю щодо інформування мешканців м.Носівка та Носівського району про діяльність центру, порядок звернення громадян, отримання безоплатної вторинної правової допомоги та спільної участі у заходах.
Свою готовність до співпраці висловив також в.о. начальника Носівського РВ УМВС України в Чернігівській області Романенко Сергій. В ході зустрічі були обговорені питання взаємодії в роботі зі зверненнями громадян, які є суб’єктами права на безоплатну вторинну правову допомогу, що визначені пунктами 1, 2, 8-12 статті 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу».
По завершенню зустрічей Оленою Івановою були залишені оголошення з інформацією про діяльність, графік роботи, адресу та контактні номери телефонів центру для розміщення на інформаційних дошках сільських, селещних рад, установ, організацій та пам’ятки про перелік осіб, які мають право на безоплатну вторинну допомогу згідно ст. 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу».250815 2250815 3250815 4250815 5250815 6