назад

Шепетівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги підписано черговий Меморандум про взаємне співробітництво у сфері надання безоплатної правової допомоги

SAM 1378     25 серпня 2015 року в.о. директора Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бузиль та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Юлія Школьнік взяли участь у апаратній нараді виконавчого комітету Шепетівської міської ради, на якій були присутні керівники структурних підрозділів виконавчого комітету та керівники комунальних підприємств міста.

     Під час зустрічі Володимир Бузиль виступив з інформацією про систему безоплатної правової допомоги в Україні та діяльність Шепетівського місцевого центру.

     На нараді обговорювались питання взаємодії суб’єктів надання первинної та вторинної правової допомоги відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”. 

     З метою налагодження взаємодії між суб’єктами надання первинної та  вторинної правової допомоги в цивільних та адміністративних справах між Шепетівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Шепетівською міською радою підписано Меморандум про взаємне співробітництво у сфері надання безоплатної правової допомоги.

     Цим Меморандумом сторони визначили механізм взаємодії між Шепетівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Шепетівською міської радою з метою надання громадянам якісних правових послуг.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/25.08.2015{/gallery}