назад

Низку заходів правової спрямованості провели для школярів Нікопольщини

Кожного дня у новинах ми чуємо про жорстокі обстріли міст та сіл Нікопольського району Дніпропетровської області. Але не зважаючи на це, місцевий центр тут продовжує працювати, надаючи первинну та вторинну правову допомогу мешканцям регіону. Окрім того, фахівці центру регулярно проводять правопросвітницькі заходи, зокрема для дітей старших класів.

Зокрема, тільки останнім часом тут відбулися онлайн-зустрічі, на яких висвітлювалися такі теми, як: домашнє насильство, запобігання булінгу, кримінальна та адміністративна відповідальність неповнолітніх, порядок перетину державного кордону неповнолітніми. Їх провела начальниця сектору «Нікопольське бюро правової допомоги» Тетяна Половинцева. А завдяки зацікавленості вчительок 20-ї загальноосвітньої школи м. Нікополя Оксани Вергілес та Світлани Данілової пройшов також онлайн захід «Питання та відповідь», під час якого учні мали можливість ставити питання правового характеру практикуючому юристу та одразу отримувати відповіді.

У такий складний для нашого міста та району час  приємно дивує інтерес старшокласників до правової тематики. Ми ж, фахівці системи БПД, чудово розуміємо, наскільки важливо задовільнити цей інтерес та надати школярам ті знання, яких вони прагнуть. Тож будемо робити це знову й знову з розумінням того, що беремо участь у вихованні дітей та формування майбутнього нашого суспільства”, – зазначає  начальниця сектору «Нікопольське бюро правової допомоги» Тетяна Половинцева.