назад

Обмін досвідом між юрисконсультом та юристом Тростянецького бюро

OkM 170110 1   10 січня 2017 року проходила робоча зустріч у приміщенні соціального захисту з юрисконсультом Управління соціального захисту населення Тростянецької районної державної адміністрації (РДА).

Головний спеціаліст «Тростянецьке бюро правової допомоги» Вячеслав ТЮТЮННИК розповів про систему правової допомоги, що є мережею точок доступу, де надаються безкоштовні юридичні консультації. З його слів: «Робота бюро це не тільки забезпечення доступу громадян до інформації про права та спосіб їх реалізації, це також розширення

доступу до правосуддя. Тобто виконання місії – посилення правої спроможності людей та територіальних громад».

Вячеслав ТЮТЮННИК розповів також як організована робота з надання правової інформації та консультацій громадянам, яким чином клієнт отримують доступ до вторинної правової допомоги. Підкреслив, що обов’язковою умовою є збереження конфіденційності.

OkM 170110 3

Окрема увага була приділена змінам до законодавства України, якими було розширено коло осіб, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Отже, результатом зустрічі було досягнуто домовленість про співпрацю та залишено візитівки із зазначенням місця знаходження Тростянецького бюро правової допомоги: вул. Л.Татаренкак.4 тел. (05458) 6-60-52.