назад

Рівняємося на кращих: працюємо для людей і заради людей!

2Визнання та висока оцінка роботи, яку любиш та вкладаєш душу, завжди приємні, тим більше коли це помічають ті, заради кого працюєш.

Останній місяць 2016 року виявився для працівників Каховського місцевого центру з надання БВПД в цілому та Іванівського бюро правової допомоги, зокрема, плідним та навіть дещо несподіваним: 2 грудня мешканка села Балашове Іванівського району Марина Чеботарь письмово подякувала працівникам Іванівського бюро правової допомоги «за всебічне інформування та кваліфіковано надану юридичну допомогу». Особливо вона вдячна заступнику начальника відділу Юрію Ведмецькому та головному спеціалісту Ірині Кононець, які допомогли у вирішенні питання «не тільки юридично, але й морально».

Також Марина Чеботарь побажала всім працівникам Іванівського бюро правової допомоги успіхів, а газета Іванівського району «Нове життя» (№ 49 від 08.12.2016) розмістила слова подяки на першій полосі.

 

1 3a

 

Задоволені роботою фахівців системи БПД і мешканці Новотроїцького району. Зокрема, мова йде про начальника відділу «Новотроїцьке бюро правової допомоги» Світлану Овечкіну та головного спеціаліста цього ж бюро Світлану Садовську, на адресу яких, до речі, це не перші слова подяки.

Так, мешканка села Громівка Людмила Шевченко дуже вдячна двом Світланам «за допомогу в складанні інформаційного запиту щодо повернення коштів з установи банку», а мешканці Новотроїцького – Тетяна Коваленко та Аза Ізмайлова – «за надання кваліфікованої юридичної допомоги» і бажають усім працівникам «здоров´я та успіхів у цій добрій справі».

 

4 5 6

 

Жителі Горностаївського району Микола Черненко та Артем Панкратов відзначили фахівців Горностаївського бюро правової допомоги, котрі допомогли їм в оформленні пакету документів на отримання земельної ділянки. За словами Миколи Черненка, заступник начальника бюро Костянтин Цупра та головний спеціаліст Артем Циба «особисто ходили зі мною до органів влади смт. Горностаївка та допомогли скласти необхідні документи». Також дуже вдячний Костянтину Цупрі та Артему Цибі житель села Каїри Артем Панкратов, який неодноразово звертався до органів місцевого самоврядування, але отримував відмову на кшталт того, що на даний час землі немає. І тільки завдяки цим фахівцям «вже оформлений пакет документів та відправлений до необхідних органів». Отже, клієнти Горностаївського бюро правової допомоги дякують  нашим колегам «за людяність, розуміння, доброзичливість та допомогу»:

 

7 8

 

Дуже приємно усвідомлювати, що система безоплатної правової допомоги дійсно потрібна громадянам! Так, до Нижньосірогозького бюро правової допомоги звернулись мешканці смт Нижні Сірогози Олена Чепелєва та с. Степне Галина Альмова, які висловили подяку працівникам Інесі Угорчук та Олені Садловській за якісне надання безоплатної правової допомоги, позитивне вирішення питання клієнта.
Як стверджують представники територіальної громади смт. Нижні Сірогози, фахівці Нижньосірогозького бюро правової допомоги працюють для людей і заради людей.

9Так, Олена Чепелєва переконана, що працівники бюро «сумлінно виконують службові обов´язки з надання юридичних послуг, проявляючи найкращі професійні якості». А Галина Альмова щиро вдячна нашим колегам «за увагу, турботу та кваліфіковані юридичні консультації». «Завдяки вашій сумлінній праці, професіоналізму у роботі, чуйному ставленні до людей, вирішилося моє питання, – пише мешканка Нижніх Сірогоз. – Нехай людська шана і надалі заряджає вас невичерпною енергією, терпимістю, чуйністю, вмінням працювати для людей і заради людей»:

 

10 11

 

Отже, «задоволений клієнт – найкращий показник роботи системи безоплатної допомоги. Коли людина задоволена якістю правової допомоги, яку вона отримала, то є найкращим показником роботи системи! Ми цінуємо кожного клієнта!» – люблять повторювати в Каховському місцевому центрі з надання БВПД12лідера серед місцевих центрів за кількістю вдячних клієнтів. І це, зазначимо, третій місяць поспіль!

На адресу Бериславського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на ім’я в.о. директора Марини Груші також надійшло декілька листів-подяк.

Мешканці смт. Високопілля відзначили роботу свого бюро. Так, Н.М. Овсяненко дякує працівникам Високопільського бюро правової допомогиСвітлані Стрільчук та Анастасії Садиговазі – за вчасно надані правові консультації та допомогу у вирішенні питання щодо оформлення субсидії, в якій, до речі, попередньо було відмовлено.

А Володимир Григор´єв у своєму листі висловлює слова подяки всім працівникам Високопільського бюро правової допомоги за «сумлінне виконання службових обов´язків з надання юридичної допомоги у вирішенні проблеми та моральну підтримку».

 

13 14

 

Представник територіальної громади смт. Нововоронцовка А.В. Ходков відмічає роботу працівника Нововоронцовського бюро правової допомоги Христини Рябінкіної, завдяки якій неодноразово отримував якісну правову допомогу у вирішенні проблем. Треба зазначити, що слова подяки на адресу Христини Рябінкіної ми чуємо не вперше.

На адресу Херсонського місцевого центру з надання БВПД також надійшов лист від Ніни Любивої. Справа15 в тім, що до Білозерського бюро правової допомоги звернулась громадянка за отриманням правової допомоги у визнанні дійсним договору купівлі-продажу нерухомого майна, укладеного на Херсонській товарній біржі, а також у визнанні за нею права власності на житловий будинок. Начальник бюро Ірина Маєвська успішно здійснила представництво інтересів клієнтки в суді. В результаті розгляду справи позов було задоволено в повному обсязі. Громадянка висловила Херсонському центру з надання БВПД подяку за допомогу.

Підводячи підсумки роботи минулого року, бачимо, що колективи Іванівського, Новотроїцького, Горностаївського та Нижньосірогозького бюро правової допомоги Каховського місцевого центру з надання БВПД, Високопільського та Нововоронцовського бюро правової допомоги Бериславського місцевого центру з надання БВПД, а також Білозерського бюро правової допомоги Херсонського місцевого центру з надання БВПД дійсно працюють для людей і заради людей!
Молодці! Так тримати!