назад
14.11.18

Обмін досвідом з налагодження комунікації у регіоні

01Про досягнення у сфері комунікації на регіональному рівні: налагодження взаємодії з партнерами, засобами масової інформації, підготовки якісного інформаційного контенту з урахуванням різних цільових груп, комунікації у соціальних мережах, дискутували комунікатори регіональних центрів Кіровоградщини та Харківщини. Адже, обмін позитивним досвідом – запорука ефективного функціонування системи БПД.
З метою запозичення напрацьованого досвіду роботи у сфері комунікації, 13-14 листопада, до Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській області завітала комунікаторка Регіонального центру з надання БВПД у Луганській та Харківській областях Мирослава Головченко.
 
02
 
Під час дводенної робочої зустрічі фахівчині з комунікації – Ольга Салоїд та Мирослава Головченко обмінювались досвідом взаємодії з партнерами, громадськими організаціями, адвокатами та засобами масової інформації.
 
03
 
Також, гостя запозичувала досвід організації та проведення правопросвітницьких заходів, зокрема відвідала семінар для шукачів роботи у Кіровоградському обласному центрі зайнятості та модельоване судове засідання, під час якого студенти випускних курсів опанували всі етапи порядку проведення судового засідання у кримінальній справі.
 
04
 
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області працює за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522) 37-12-50, 32-07-97, 0991048038.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.