назад

Співпраця продовжується з регіональними представниками Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

1З метою продовження співпраці директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Михайло Євчук та його заступник Володимир Ковальчук 12 листопада провели робочу зустріч з регіональним представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Івано-Франківській області Людмилою Непийводою та регіональним координатором взаємодії з громадськістю Уповноваженого в області Світланою Дем’янчук.

На робочій зустрічі розглядали можливості майбутньої координації та співпраці при проведенні спільних правозахисних та просвітницьких зустрічей у навчальних закладах, в об’єднаних територіальних громадах, надання конкретної правової допомоги громадянам, які звертаються зі своїми проблемами.

2

Одним із ключових напрямів співпраці стане моніторинг, аналіз та обмін інформацією щодо стану забезпечення прав і свобод людини в Україні, як це зазначено у підписаному 25 травня 2018 року в м. Києві Меморандум про співпрацю між Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Людмилою Денісовою та Координаційним центром з надання правової допомоги в особі директора Олексія Бонюка.

Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Івано-Франківській області Людмила Непийвода та регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого в області Світлана Дем’янчук наголосили, що в Секретаріаті Уповноваженого розпочата активна робота з вдосконалення моніторингу за дотриманням прав і свобод людини. Вони впевнені, що посилення співпраці з Регіональним центром є дуже важлива, оскільки торкнеться захисту прав вразливих верст населення.

3

Директор Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Михайло Євчук та його заступник Володимир Ковальчук запросили гостей взяти участь у спільних правопросвітницьких заходах в рамках Тижня права в Україні, який триватиме з 10 по 16 грудня 2018 року, а також у реалізації проекту Міністерства юстиції та Координаційного центру з надання правової допомоги «Я МАЮ ПРАВО!».


Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)