назад

Обмін кращими практиками щодо реалізації Програми прискорення приватних інвестицій у сільське господарство на Закарпатті

Фахівці системи БПД на Закарпатті свій робочий день у п’ятницю, 2 липня, провели у незвичному форматі. З метою обміну досвідом та кращими практиками щодо реалізації Програми прискорення приватних інвестицій у сільське господарство, працівники центрів та бюро правової допомоги взяли участь у засіданні круглого столу, який відбувся в Мукачеві за організації директора центру Костянтина Молнара.
Про стан реалізації проекту на Закарпатті присутніх поінформував директор Регіонального центру з надання БВПД у Закарпатській області області Василь Попадинець. Керівник наголосив на пріоритетності надання якісної правової підтримки із земельних правовідносин мешканцям краю. З вимогами та стандартами підготовки письмових консультацій учасників заходу ознайомив начальник відділу Регіонального центру Павло Марамигін.
Керівники центрів розповіли про свій досвід реалізації Програми приватних інвестицій у сільське господарство та навели приклади кращих позитивних практик реалізації проєкту у громадах.
Цього ж дня представники системи БПД на Закарпатті здійснили ознайомчий візит до Пункту тимчасового проживання біженців, у рамках якого поспілкуватися з керівником установи та ознайомилися з умовами перебування шукачів притулку в Україні. Фахівці БПД також обговорили з керівником установи шляхи покращення співпраці, з метою забезпечення права біженців на отримання безоплатної правової допомоги, та дізналися про те, з яких питань найчастіше мешканці притулку потребують правової допомоги за рахунок держави.
На завершення відбулися урочистості з нагоди 6-ої річниці з початку створення місцевих центрів, у межах яких відбулися: цікава екскурсія романтичним замком Сент Міклош у Чинадієві, квести, змагання та неформальне спілкування працівників центрів та бюро правової допомоги області.
За правовою допомогою звертайтесь до найближчих центрів та бюро правової допомоги на Закарпатті, або телефонуйте за єдиним контакт-номером системи БПД 0800213103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в Україні).