назад
14.05.13

Оголошено тендер на розробку та виготовлення відеороликів про безоплатну вторинну правову допомогу

UFPDВсеукраїнська благодійна організація «Українська фундація правової допомоги» (надалі – Фундація) у рамках проекту USAID «Справедливе правосуддя» за грантовою програмою «Підвищення обізнаності громадськості щодо прав і обов’язків громадян та переваг судової реформи» оголошує конкурс комерційних пропозицій для закупівлі послуг на креативну розробку та виготовлення відеороликів щодо права кожного затриманого за підозрою у вчиненні злочину на адвоката за рахунок держави (відповідно до норм Кримінального процесуального кодексу в частині використання системи безоплатної правової допомоги).

Інформаційно-просвітницька діяльність, а також участь у створенні відеороликів буде реалізовуватись спільно з Координаційним центром з надання правової допомоги.

Формат участі у конкурсі – комерційна пропозиція в оригіналі (з підписом та печаткою учасника) та електронна копія.

Строк подання комерційних пропозицій22 травня 2013 р. до 12:00.

Поданням пропозиції учасник гарантує можливість надання послуг у відповідності з умовами, визначеними в цьому оголошенні.

Замовник гарантує дотримання авторських прав та конфіденційності щодо всіх об’єктів інтелектуальної власності, поданих у складі пропозицій.
Пропозиції можна подавати на адресу Фундації: вул. Рибальська 2, оф.211, м. Київ, 01011

Контактна особа: Антоніна Бондаренко, керівник інформаційно-просвітницького напряму Фундації (тел.:044 280-67-40,067 599 47 48;e-mail:yurfundacja@gmail.com(для електронних копій комерційних пропозицій).

З більш детальною інформацією про конкурс можна ознайомитись тут.