назад
18.04.13

Оголошено тендер на розробку візуальної ідентифікації ініціативи “Безоплатна правова допомога”

renaissance18 квітня 2013 року програма “Верховенство права” Міжнародного фонду “Відродження” оголосило тендер на розробку візуальної ідентифікації “Безоплатна правова допомога”. Інформаціний супровід ініціативи здійснюватиметься спільно Українською фундацією правової допомоги та Координаційним центром з надання правової допомоги.

До участі в тендері запрошуються організації, що надають послуги з розробки візуальної ідентифікації (логотипів, шрифтів тощо) та інформаційних матеріалів, а також просування інформаційного контенту.

Для участі в тендері слід подати такі документи:

  • тендерна пропозиція відповідно до технічних специфікацій;
  • інформація про учасника тендеру
Цінова пропозиція повинна бути фіксованою ціною у гривнях.
 
Переможцем стане претендент, пропозиція якого відповідає інструкціям у тендерному оголошенні, технічним специфікаціям і є найвигіднішою для програми з погляду вартості.

Пропозиції приймаються до 17:00 24 квітня на електронну адресу halchenko@irf.kiev.ua з копією на yavorska@irf.kiev.ua та yurfundacja@gmail.com з темою повідомлення “Пропозиція на тендер від 18 квітня 2013 року”.

З усіх питань, що стосуються проведення тендеру слід звертатися в письмовій формі на електронну адресу halchenko@irf.kiev.ua до 12:00 24 квітня. Будь-які запити стосовно тендеру повинні містити дату його оголошення – 18 квітня 2013 року.

Після отримання тендерних пропозицій і під час їх розгляду представники програми можуть контактувати з заявниками для отримання роз‘яснень або уточнень, які будуть потрібні для адекватної оцінки пропозицій.

Замовник гарантує дотримання авторських прав і конфіденційності щодо всіх об’єктів інтелектуальної власності, поданих у складі пропозицій.

Переможців тендеру буде визначено 26 квітня 2013 року.

 

Джерело: офіційний веб-сайт Міжнародного фоду “Відродження”.