назад

Осінні каскадні тренінги з підвищення кваліфікації адвокатів

Trening 2Повідомляємо Вам, що 9-10 , 11-12, 16-17 та 18-19 листопада 2015  року будуть проводитись каскадні тренінги з підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі за контрактом з Центром.

Координаційний центр з надання правової допомоги продовжує організацію обміну досвідом та підвищення кваліфікації адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу. Так, Координаційним центром спільно з ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу», за сприяння Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні заплановано проведення каскадних тренінгів на тему: «Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконних обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосування негласних слідчих (розшукових) дій».

Групи будуть сформовані по 40 адвокатів на кожний тренінг. Один тренінг триватиме 2 дні та передбачає обов’язкову реєстрацію учасників під підпис на початку та в кінці тренінгу.

Направляємо Вам програму проведення каскадних тренінгів (додається).

Прошу адвокатів з якими укладений контракт з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Запорізькій області взяти активну участь в каскадних тренінгах 2015 року, особлива увага для тих адвокатів, які  жодного разу не  брали участь у тренінгах.

            Здійснення відшкодування транспортних витрат до місця проведення каскадних тренінгів здійснюється адвокатам (немісцевим) на підставі оригіналу проїзного документа. Проживання немісцевих адвокатів також здійснюється за рахунок організаторів тренінгу, для влаштування в готель, будь-ласка, візьміть свій паспорт.

Про участь у тренінгу просимо повідомити Центр до 16 години 28.10.2015 р за телефоном:   066-970-07-47 головному спеціалісту відділу забезпечення якості : Крістині Костянтинівні або по  emailoffice.zaporizhya@legalaid.gov.ua.

ознайомитись з програмою тренінгів