назад

Освітянам розповіли про охорону материнства та сім’ї

17.05.19. 2Про формування у свідомості громадян розуміння важливої ролі сім’ї та охорони материнства, як запоруки виховання нового покоління, 17 травня 2019 року говорили фахівці Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на тематичній зустрічі з педагогічними працівниками місцевого ВКНЗ «Володимир-Волинський педагогічний коледж ім.А. Ю. Кримського». І не даремно. Адже у людському суспільстві сім’я є його первинною ланкою, важливою соціальною цінністю. Варто зауважити, що захід відбувся у межах тематичного тижня права системи БПД.

Присутнім більш детально роз’яснено особливості надання відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку та випадки надання відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею шестирічного віку.

Також учасникам заходу розповіли про порядок призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та про отримання одинокими матерями допомоги на дітей.

На завершення зустрічі освітян поінформовано про діяльність системи безоплатної правової допомоги та поширено серед них друковані інформаційні матеріали на правову тематику.

17.05.19 2

Довідково:

Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька, 19. Тел. (03342) 3-80-11. E-mail: volodymyr-volynskyy.volyn@legalaid.lt.ua

Єдиний контакт-центр системи безоплатної правової допомоги: 0 800 213 103 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів).