назад

Про правові гарантії працюючих жінок говорили фахівці Сарненського МЦ на хвилі 106.6 FM

4

Минулого тижня наша держава відзначала свято — День матері, а цього -День сім’ї. З цієї нагоди фахівці Сарненського МЦ на хвилі 106.6 FM інформували слухачів Радіо “Полісся” про права та гарантії працюючих жінок і не тільки.

Які пільги та гарантії мають усі працюючі жінки? Чи допускається робота жінок у нічний час, залучення до надурочних робіт і робіт у вихідні дні? Хто не може направлятися у відрядження без їх згоди, а для кого може встановлюватися скорочена тривалість робочого часу?

Які пільги та гарантії передбачені Кодексом законів про працю для вагітних жінок та жінок, які мають дітей? Хто така одинока матір? Як законодавство України захищає одиноких матерів? Хто має право на додаткову відпустку? Який пакет документів потрібно надати, щоб отримати право на неї?

Відповіді на усі ці актуальні питання радіослухачі зможуть почути, як завжди, в п’ятницю о 18:00, в суботу — після 13:00 та в понеділок — після 18:00 від начальника Ірини Дубровської та заступника начальника відділу правопросвітництва та надання БПД Аліни Харченко.

Додатково нагадуємо, що теми виступів фахівців Сарненського МЦ є співзвучними із тематичними тижнями системи БПД. Щотижня юристи Сарненського місцевого центру з надання БВПД інформують громадян про права, свободи та способи їх захисту та озвучують шляхи вирішення найнагальніших правових проблем.