назад

Партнерський візит інтегратора Сумського місцевого центру до Управління Державної міграційної служби

150825 11Начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання  безоплатної первинної правової допомоги Наталія Шестерніна побувала в Управлінні Державної міграційної служби, де презентувала роботу Сумського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги. Вона розповіла про поетапний прийом клієнтів та особливість заповнення особистих карток, як це передбачено законодавством. Представник місцевого центру наголосила на тому, що Сумський місцевий центр надає саме вторинну правову допомогу, але багато людей звертається саме за первинною правовою допомогою.

Надання вторинної правової допомоги залежить від багатьох факторів, і від сукупного доходу, зокрема, і якщо сукупний дохід перевищено від норми, передбаченої законом, працівники місцевого центру не мають право такому громадянину допомогти в наданні чергового адвоката чи юриста. Це чітко зазначено у Законі України «Про Державний бюджет».

Наприкінці зустрічі Наталія Шестерніна розповсюдила серед працівників УМС візитівки та листівки Сумського місцевого центру.