назад
25.08.15

Робоча зустріч директора Регіонального центру міста Києва з директорами київських місцевих центрів

20150825 125305 1298x730

25 серпня 2015 року в приміщенні Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві відбулась робоча зустріч, у ході якої директор Регіонального центру Оксана Василяка обговорила з директорами київських місцевих центрів актуальні питання, пов’язані з організацією надання БВПД по цивільним та адміністративним справам. 

Зустріч мала на меті обговорення та вирішення виникнувших проблем, які були виявлені під час організації та безпосереднього надання безоплатної вторинної правової допомоги місцевими центрами. Окрему увагу Оксана Василяка приділила питанню забезпечення директорами місцевих центрів співпраці із суб’єктами надання первинної правової допомоги, так як у зв’язку із розширенням системи БВПД повинна бути забезпечена її ефективна реалізаця на місцях. 

Підбиваючи підсумки, були відзначені значні здобутки місцевих центрів, серед яких: підписані угоди та меморандуми з громадськими організаціями, районними судами та адміністраціями, розроблення пам’яток та бюлетенів для роз’яснення питань стосовно БВПД громадянам.

У робочій зустрічі прийняли участь: директор Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві Оксана Василяка, заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві Ірина Радченко, директор Другого київського місцевого центру з надання БВПД Богдан Кушнір, директор Третього київського місцевого центру з надання БВПД Юрій Рудих та директор Четвертого київського місцевого центру з надання БВПД Олег Шемигон.



Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook