назад

PalamarchukКлієнт адвоката Паламарчука Сергія Володимировича (доручення центру No 006-0000698 від 26 травня 2015 року) обвинувачувався у скоєнні особливо тяжкого злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК, України із максимальною санкцією з урахуванням стадії скоєння злочину -15 років позбавлення волі. Дослідивши та оцінивши обставини по справі, зібрані докази адвокат довів органам досудового слідства, що в діях його підзахисного відсутні ознаки інкримінованого злочину, натомість є ознаки злочину, передбаченого ст.118 КК України(умисне вбивство, вчинене при перевищенні меж необхідної оборони, а також у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця,- карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.

Як наслідок 21 серпня 2015 року Бердичівський МВ УМВС України в Житомирській області вручив підзахисному повідомлення про зміну раніше повідомленої підозри.

Вироком Бердичівського міськрайонного суду від 16.09.2015р громадянина Г. було засуджено за ст.118 КК України і призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі. На підставі ч.1 ст.75 КК України підзахисного було звільнено від відбування покарання з випробуванням протягом 2 років іспитового строку.