назад
05.10.15

Виправдувальний вирок суду – справа адвоката з Донеччини

В КожушкоЗавдяки вдалій стратегії захисту клієнта, яку обрав адвокат Володимир Кожушко, що діяв за дорученням Регіонального центру з надання БВПД у Донецькій області, вдалося отримати виправдувальний вирок для обвинуваченого в скоєнні тяжкого злочину.

Справу підсудного, проти якого було порушено кримінальне провадження в місті Торез за ознаками частини 2 ст.309 (карається позбавленням волі на строк від 2 до 5 років) та частини 2 ст.310 (карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років) Кримінального Кодексу України (незаконне зберігання та вирощування наркотичних засобів), було направлено до Олександрівського районного суду, де вона розглядалась з 3 вересня 2015 року.

В судовому засіданні адвокат подав клопотання з проханням призначити конфіденційну зустріч зі своїм підзахисним для того, щоб обговорити деякі питання захисту. В ході побачення обвинуваченого та адвоката була вироблена стратегія захисту. Завдяки їй та своєчасним професійним діям адвоката, 9 вересня 2015 року Олександрівський міський районний суд Донецької області постановив вирок, згідно з яким, підзахисний Володимира Кожушка був виправданий через відсутність доказів скоєння злочину, передбаченого частиною 2 ст.309 та частино 2 ст.310 Кримінального Кодексу України, за якими його звинувачували.

 

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter