назад
16.09.16

Перші результати роботи новостворених бюро правової допомоги

dasd3458 бюро правової допомоги Голованівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги активно проводять інформаційно-просвітницькі заходи в місцевих громадах.
2 вересня 2016 року Михайло Філіпенко, головний спеціаліст Новархангельського бюро правової допомоги  разом з військовим комісаром та Кальниболотським сільським головою взяв участь у роботі виїзного консультаційного пункту для військовослужбовців та учасників АТО, який діяв у приміщенні Кальниболотської сільської ради Новоархангельського району.  Михайло Філіпенко надавав роз’яснення мешканцям з приводу вирішення питання  надання земельних ділянок учасникам АТО.
7 вересня 2016 року працівники Бобринецького бюро правової допомоги провели тематичний семінар для громадян, що перебувають на обліку у Бобринецькому районному центрі зайнятості «Легальна зайнятість». Денис Ніколаєнко, начальник бюро правової допомоги нагадав, що завданнями новостворених бюро правової допомоги є надання юридичних консультацій, правопросвітництво, забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги та забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції.
 
Наприкінці виступу громадянам були надані консультації та роз’яснення з правових питань, які стосуються оформлення трудових відносин, шляхом укладення трудового договору, визнання неправомірними дій директора установи,  вимоги для отримання допомоги з безробіття, яка робота вважається непідходящою та про причини зняття з обліку в районному центрі зайнятості. 
sdfsdf345
4534sdfs
 
12 вересня Христина Познаховська, начальник відділу Новоукраїнського бюро правової допомоги зустрілась із педагогічним колективом Новоукраїнського професійно-технічного училища № 40. У ході зустрічі, начальник відділу Новоукраїнського бюро правової допомоги, проінформувала педагогічний колектив училища про те, що у смт Новоукраїнці з 1 вересня 2016 року запрацювало бюро правової допомоги. Основними завданнями якого є: правопросвітництво, надання первинної правової допомоги, забезпечення доступу до вторинної правової допомоги та доступ до  електронних сервісів Міністерства юстиції України. Христина Познаховська, закликала до співпраці між установами  з метою покращення правової обізнаності учнів навчального закладу.
 
23jasda
 
12 вересня Володимир Соколик, начальник відділу Вільшанського бюро правової допомоги провів робочу зустріч з працівниками територіального центру соціального обслуговування громадян Вільшанського району. Під час зустрічі з  колективом територіального центру, начальник відділу Вільшанського бюро правової допомоги розповів про діяльність бюро, де можна отримати безоплатну первинну та вторинну правову допомогу, роз’яснив відмінності між цими видами юридичної допомоги та роздав інформаційні буклети з контактною інформацією про бюро.   
Сторони обговорили можливі варіанти співпраці щодо забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги мешканців Вільшанської територіальної громади, узгодили проведення правопросвітницьких  заходів  та мобільних пунктів консультування з правових питань для осіб похилого віку, які перебувають на обліку у територіальному центрі. 
 gsdfgh54
Адреси  бюро правової допомоги:
Бобринецьке бюро правової допомоги
м. Бобринець, вул. Незалежності, 80;
Гайворонське бюро правової допомоги
м. Гайворон, вул. Великого Кобзаря, 20;
Маловисківське бюро правової допомоги
м. Мала Виска, вул. В.Бровченка, 33;
Новоукраїнське бюро правової допомоги
м. Новоукраїнка, вул. Покровська, 67
Благовіщенське бюро правової допомоги
м. Благовіщенське, вул. Ореста Гуменюка, 8
Вільшанське бюро правової допомоги
смт Вільшанка, вул. М. Лагонди, 30
Добровеличківське бюро правової допомоги
смт Добровеличківка, вул. Центральна, 1037
Новоархангельське бюро правової допомоги
смт Новоархангельськ, вул. Пушкіна, 28