назад

Перший полтавський місцевий центр налагоджує співпрацю з комунальною установою

28.10.2015 року, відбулася робоча зустріч директора Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Рибаса Ігоря Володимировича з директором Комунальної бюджетної установи «Обласний контактний центр» Полтавської обласної ради Бугайцем Віталієм Олександровичем.

Зі слів Віталія Бугайця, найактуальнішими питаннями, з якими наразі звертаються громадяни до Контактного центру є: оформлення субсидій за новим порядком та отримання земельних ділянок учасниками антитерористичної операції.

В ході зустрічі було обговорено необхідність об’єднання зусиль, спрямованих на недопущення порушень прав і свобод людини, зокрема права осіб на безоплатну правову допомогу.

По закінченню зустрічі, директором Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігорем Рибасом та директором Комунальної бюджетної установи «Обласний контактний центр» Полтавської обласної ради Віталієм Бугаєцем було підписано меморандум про співпрацю.

Довідково:

КБУ «Обласний контактний центр» Полтавської обласної ради створено  на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня  2012 року № 21 „Про затвердження Положення про Національну систему опрацювання звернень до органів виконавчої влади та Типового положення про контактний центр Автономної Республіки Крим, області, мм. Києва і Севастополя” як суб’єкта Національної системи опрацювання звернень до органів виконавчої влади (НСОЗ).

Національна система – система контактних центрів, телефонних „гарячих ліній”, довідкових телефонних служб органів виконавчої влади, які за допомогою засобів телекомунікації забезпечують за принципом „єдиного вікна” оперативний розгляд органами виконавчої влади звернень громадян, підприємств, установ та організацій, фізичних осіб – підприємців, органів місцевого самоврядування.