назад

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує Зіньківщину

zinkiv

Для налагодження роботи системи безоплатної вторинної правової допомоги у районах, 17 вересня 2015 року директор Першого полтавського МЦ з надання БВПД Ігор Рибас разом з начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Тетяною Ражик відвідали Зіньківський район.

         Серед населення було розповсюджено інформаційні листівки, усі бажаючі мали можливість отримати консультацію стосовно роботи системи БВПД, її можливостей, напрямків та умови отримання адвоката від держави.

         Також для своєчасного виконання Плану заходів, спрямованих на активізацію участі адвокатів у конкурсі з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, було проведено ряд зустрічей з адвокатами, які працюють у Зіньківському районі, під час яких вони отримали інформацію про умови участі у конкурсі,переваги роботи у системі БВПД, іншу важливу для них інформацію.

         Було налагоджено співпрацю з Управлінням юстиції, Зіньківською районною радою, управлінням Пенсійного фонду, Зіньківською міською радою.

         Крім того начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Тетяна Ражик відповіла на запитання та розповіла про роботу Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на місцевому радіо «Голос Зіньківщини».