назад

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснив виїзди до Шишацького та Великобагачанського районів Полтавської області

2233

21 квітня 2016 року директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас, заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Ігор Жорник та головний спеціаліст відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Андрій Савченко відвідали смт. Шишаки та смт. Велика Багачка Полтавської області.

Метою робочої поїздки було проведення організаційних заходів, пов’язаних зі створенням в Шишацькому та Великобагачанському районах області Бюро правової допомоги, які запрацюють  з 1 липня 2016 року.

На базі Шишацького районного та Великобагачанського районного управлінь юстиції Ігор Рибас провів зустрічі-інформування цільової аудиторії про конкурс з відбору претендентів на посаду начальників ( заступників начальника) бюро правової допомоги.

В ході зустрічей потенційні претенденти на зазначені посади мали змогу дізнатись про основні завдання та принципи діяльності бюро, порядок проведення конкурсу та  вимоги до кандидатів.

Окрім того, в приміщеннях районних центрів надання адміністративних послуг, управлінь пенсійного фонду, центрів зайнятості, райдержадміністрацій та автостанцій в смт. Шишаки та смт. Велика Багачка були розміщені оголошення щодо проведення конкурсу з відбору претендентів на посаду начальника та/або заступника начальника бюро правової допомоги.