назад

Перший полтавський МЦ з НБВПД налагоджує співпрацю з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Шишацького району

PB040546      13 серпня 2015 року відбулася робоча поїздка начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяни Ражик до Шишацького району Полтавської області.

Основною метою поїздки стало налагодження співпраці з органами державної влади та органами місцевого самоврядування, а саме відбулися робочі зустрічі з працівниками районної державної адміністрації, районної ради, селищної ради, районного суду, управління юстиції, управління пенсійного фонду.

В ході зустрічей було обговорено проблемні питання у забезпеченні населення правовою допомогою, досягнуто домовленості про подальшу співпрацю щодо забезпечення доступності права на безоплатну вторинну правову допомогу та організації спільних заходів (круглих столів, зустрічей), спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну правову допомогу.

Визначено відділи та конкретні особи для організації якісного надання вторинної правової допомоги для жителів Шишацького району.

Під час зустрічей надано інформаційні матеріал про безоплатну вторинну правову допомогу для розміщення на інформаційних стендах вищезазначених установ.