назад

Підписано ‎черговий меморандум‬ про співпрацю

11873754 723953164371612 500816711642999749 n     10 серпня 2015 року відбулась запланована зустріч за участю директора Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ільчишена Максима Вікторовича, начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Гуменюка Олександра Миколайовича з директором Кам’янець-Подільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Кам`янець-Подільської міської ради Побережною Юлією Вілорівною та юрисконсультом Кам’янець-Подільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вячеславом Галайбідою.

     За результатами зустрічі Кам’янець-Подільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочав активну співпрацю з Кам’янець-Подільським місцевим центром. з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Директори центрів узгодили плани взаємодії та погодили ключові напрями співпраці підписавши ‎Меморандум про співпрацю.

     Начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Гуменюком О. М. в ході бесіди із представниками МЦ СССДМ було здійснено моніторинг ситуації щодо забезпечення права на безоплатну первинну правову допомогу силами міського центру. Зокрема, було з`ясовано що в МЦ СССДМ організовано надання безоплатної первинної правової допомоги штатним юрисконсультом. Означену посаду займає досвідчений юрист – Вячеслав Галайбіда, зі слів якого окрім консультацій йому досить часто доводиться допомагати складати позовні заяви, або інші документи процесуального характера.

     Сторони зустрічі домовились, що крім таких соціально вразливих категорій як діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, безпритульні діти, особливої уваги та спільних зусиль буде відведено роботі з внутрішньо переміщеними особами, з якими Кам’янець-Подільський МЦ СССДМ має неоціненний досвід роботи.

     На завтра 11 серпня анонсовано тренінг для ВПО з залученням представників місцевої влади, місії OSCE – The Organization for Security and Co-operation in Europe в Україні для виступу на якому запрошено і представників Кам’янець-Подільського МЦ з НБВПД.

     Відомості про проведену зустріч висвітлено на сторінці Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформаційного ресурсу- мережі Facebook (https://www.facebook.com/Kamianets.Legal.Aid.Centre)

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/11.08.2015{/gallery}