назад

Підписано Меморандум між Шепетівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Шепетівським міськрайонним управлінням юстиції про взаємне співробітництво у сфері надання безоплатної правової допомоги

20150814 092729     14 серпня 2015 року відбулась зустріч в.о. директора Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Бузиля Володимира Аврамовича з в.о. начальника Шепетівського міськрайонного управління юстиції Вальковим Олександром Михайловичем, під час якої обговорювалися питання взаємодії суб’єктів надання первинної та вторинної правових допомог відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”.

     З метою розширення можливостей отримання безоплатної правової допомоги незахищеними верствами населення міста Шепетівки та Шепетівського району в цивільних та адміністративних справах керівники установ підписали Меморандум про взаємне співробітництво у сфері надання безоплатної правової допомоги.

     Цим Меморандумом сторони визначили механізм взаємодії між Шепетівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та громадською приймальнею Шепетівського міськрайонного управління юстиції з метою надання громадянам якісних правових послуг.  

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/14.08.2015{/gallery}