назад
21.10.15

Підсумки роботи виїзної зустрічі в смт. Новгородка

kir19 жовтня поточного року о 10.00 год. за сприяння та в приміщенні Новгородківського районного управління юстиції було здійснено виїзне засідання робочої групи фахівців Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та  провідного спеціаліста сектору реєстрації НПА правової роботи Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області З.Стецюк з працівниками Новгородківського РУЮ з питань запровадження, функціонування та покращення доступу до системи безоплатної правової допомоги у цивільних та адміністративних спорах соціально незахищених громадян.

Разом з тим, відбулися попередньо заплановані зустрічі директора місцевого центру Т.Батранюк з керівництвом району: головою Новгородківської районної державної адміністрації — А.Кочергою, заступником голови районної ради — В.Удовиченком, начальником районного управління соціального захисту населення РДА — Н.Гук, в.о начальника Новгородківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді — Н.Сигидою, начальником служби у справах дітей — С.Беркутою.

Підсумкомцих зустрічей стала домовленість усіх сторін щодо взаємодії та співпраці, покращення доступу до безоплатної правової допомоги через виїзні консультування на місцях робочими групами місцевого центру, підготовки методичних рекомендацій для наповнення інформаційних стендів з метою надання правової освіти громадянам.

Одночасно фахівцями місцевого центру: начальником відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури А.Черепановим, начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Т.Сергієнко та заступником начальника відділу попередньої роботи з клієнтами С.Березніченком було здійснено “вуличне” інформування та виїзне консультування громадян смт. Новгородка щодо вирішення питань, пов’язаних з одержанням статусу учасників АТО, надання соціальних пільг інвалідам, земельних ділянок, соціального житла, видачі кредитів та необхідних довідок.

DSCN1435


DSCN1439


DSCN1441