назад

Семінар-нарада з питань організації надання БВПД

IMG 0074

21 жовтня 2015 року у приміщенні Головного територіального управління юстиції у Рівненській області директор РЦ з НБВПД у Рівненській області Василь Овдіюк разом із директором Рівненського МЦ Аллою Негрей прийняли участь у засіданні постійно діючого семінару для юрисконсультів територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій, державних підприємств, установ, організацій та державних господарських об’єднань Рівненської області.

Із вступним словом виступив очільник Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області Василь Овдіюк, який презентував систему безоплатної правової допомоги Рівненщини та окреслив пріоритетні напрямки її Розвитку.


Про особливості практичного розгляду звернень осіб щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах розповіла директор Рівненського МЦ Алла Негрей. Під час свого виступу вона ознайомила присутніх з діяльністю місцевого центру, з порядком роботи, механізмом вирішення звернень громадян, поінформувала яким чином забезпечується якість роботи адвокатів, що надають безоплатну вторинну правову допомогу. Зупинилась на питаннях про організацію подальшої співпраці, координації спільної роботи між органами виконавчої влади, місцевого самоврядування та місцевого центру у наданні безоплатної правової допомоги громадянам Рівненщини.

За результати проведення заходу його учасники дійшли згоди у налагодженні партнерських взаємовідносин, розробленні ефективних напрямків співпраці для втілення правових норм надання безоплатної правової допомоги малозахищеним верствам населення.

По завершенню семінару відбувся обмін контактною інформацією, передані друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає Рівненський МЦ з НБВПД, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/seminarkons{/gallery}