назад
11.10.16

Підвищення кваліфікації працівників

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олена Демченко провела тематичну зустріч на тему: “Безоплатна правова допомога – соціальна програма уряду”.

 

У “Сумському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій” розпочалися заняття з підвищення кваліфікації для посадових осіб місцевого самоврядування, уперше прийнятих на службу у виконавчі комітети та структурні підрозділи міських рад.

 

Безумовно, важливо знати процеси, які відбуваються в суспільстві. Тим більше, коли мова йде про успішну програму уряду. Олена Демченко детально розповіла про особливості функціонування системи безоплатної правової допомоги, яка за п’ять років її реалізації здобула визнання як закордонних партнерів, так і громадян.

 

 

Варто зазначити, що з 1 вересня 2016 року у кожному районному центрі області працюють бюро правової допомоги, де будь-хто може отримати безоплатні та якісні правові консультації.