назад

Подільська районна у місті Полтаві рада та Перший полтавський місцевий центр з надання БВПД підписали меморандум про співпрацю

22052017memorandum

22 травня 2017 року директор Першого полтавського МЦ з надання БВПД Ігор Рибас зустрівся з головою Подільської районної у місті Полтаві радою Вадимом Дробітьком, щоб обговорити напрями подальшої співпраці із забезпечення Подільського району м. Полтави безоплатною правовою допомогою.

Під час зустрічі Ігор Рибас детально розповів про пріоритети розвитку системи БВПД в Україні в поточному році та середньострокові плани Уряду стосовно безоплатної правової допомоги до 2020 року.

Пріоритетним напрямком у співпраці директор Першого полтавського МЦ з надання БВПД запропонував очільнику Подільської районної у м. Полтаві ради визначити підвищення правової спроможності громади району міста шляхом проведення правопросвітницьких заходів, такі як: лекції, семінари, круглі столи, дистанційні пункти доступу до системи БПД, надання методичної допомоги та багато інших.

Також Ігор Рибас та Вадим Дробітько обговорили розширення кола осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

По завершенню зустрічі відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Першим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Подільською районною у місті Полтаві радою.

Нагадуємо, що Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою:м. Полтава, вул. Міщенка 2, тел.(0532) 50-27-22.