назад

Полтавський адвокат допоміг соціально незахищеній громадянці у суді довести свої спадкові права

foto23

В листопаді 2015 року до Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулась громадянка Любов Г., у зв’язку з неможливістю реалізувати свої спадкові права через відсутність у спадкодавця правовстановлюючого документу.

За дорученням місцевого центру за справу взявся адвокат Пожидаєв Владислав Олександрович, який підготував ряд адвокатських запитів, направив позовну заяву до суду та здійснив представництво інтересів клієнтки у вказаній справі.  Адвокат довів належність на праві власності спадкодавцю спадкового нерухомого майна, факт родинних відносин та досяг визнання за клієнткою права власності на належну їй частину нерухомого майна у вигляді земельної ділянки (паю). Рішення набрало законної сили 30 травня 2016 року.

Такі позитивні справи не є поодиноким явищем, а більш схожі на швидкозростаючу закономірність по Україні в цілому. З кожним днем кількість громадян, які вирішують довірити свої правові проблеми фахівцям, але не мають достатніх можливостей скористатись платними послугами адвоката, збільшується.

Не дивлячись на те, що система безоплатної вторинної правової допомоги є в порівнянні з іншими розвинутими країнами ЄС зовсім молодою, до системи залучені лише найкращі фахівці, які є справжніми професіоналами.

     До уваги громадян! Кожен хто потребує безоплатної правової допомоги може звертатися до Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м Полтава,вул. Міщенка, 2, або за телефонами: (0532)50-27-22, 0800213103 (безкоштовний з усіх телефонів). У місцевому центрі наявний скайп-зв’язок –nbvpdpoltava1.