назад

Бердичівський місцевий центр розповсюджує інформацію про систему БВПД у медичних закладах міста

23.06.2016 - med zaklad 2У стінах медичних закладів щодня вирує життя та проходить велика кількість громадян міста. Звертаючись на прийом як до фахівців місцевого центру, так і до лікарів, пацієнт свідомо чи підсвідомо потребує консультації. Тому, 22 червня інтегратор місцевого центру Ольга Сікорська завітала з робочим візитом до Бердичівської центральної міської лікарні.

Під час попередньої зустрічі з головним лікарем Ларисою Бабіковою фахівці місцевого центру домовилися щодо розміщення інформаційних матеріалів про безоплатну правову допомогу на стендах та дошках оголошень 56-ти відділень лікарні та 5-ти амбулаторій.

Також домовилися про перенаправлення громадян, що потребують правової допомоги до місцевого центру, оскільки це є одним з чинників, що допоможе громадянам вирішити хоча б правові клопоти.

«Сьогодні, проводячи широку інформаційну кампанію серед населення для розширення меж їхньої свідомості про можливість отримати безоплатну кваліфіковану юридичну допомогу, ми робимо крок назустріч громаді, зауважила Ольга Сікорська. Так ми намагаємось побудувати ґрунтовний діалог, місточок між простим населенням та організаціями, установами, з якими щодня контактують громадяни нашого міста».

23.06.2016 - med zaklad 1