назад

Старкостянтинів: підготовка документів про виконання доручень адвокатами та розрахунок винагороди захисників найчастіше потребують роз’яснень

20160622 113921     Порядок підготовки документів про виконання адвокатами доручень, виданих місцевим центром, та специфіку розрахунку винагороди адвокатів за надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах обговорили у Старокостянтинові.

     У середу, 22 червня, у Старокостянтинівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели круглий стіл з адвокатами, яких залучають до надання безоплатної вторинної правової допомоги. Тема засідання — “Проблемні питання надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах”.

     Як зазначив у вступному слові директор Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД Олександр Петлюк, найбільше питань у адвокатів виникає при оформленні документації про виконання доручень, виданих місцевим центром.

     З огляду на таку ситуацію головний спеціаліст відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Марія Гаврилюк пояснила присутнім порядок підготовки документів адвокатами за результатами виконання доручень у цивільних та адміністративних справах.

     Про особливості розрахунку розміру винагороди адвокатів за надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах розповів начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області Сергій Дрелінський.

     Насамкінець представники центрів та адвокати обговорили інші питання, що виникають у процесі їхньої взаємодії.

{gallery}img/novyny/2016/06_Cherven/23_01{/gallery}