назад

Повідомлення про реорганізацію Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Повідомлення про реорганізацію Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, про порядок і строки заявлення кредиторами своїх вимог та проведення актів звірки.

Броварський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги ( код за ЄДРПОУ 39772960, місце знаходження: вул. Гагаріна, 16, офіс 30, м. Бровари, Україна, 07400) на виконання наказів Міністерства юстиції України від 27.12.2023 № 4453/5 «Питання оптимізації системи надання безоплатної правничої допомоги» та від 14.06.2023 № 2213/5 «Про затвердження змін до Положення про центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги у зв’язку з оптимізацією системи надання безоплатної правничої допомоги» та у відповідності до статті 105 Цивільного кодексу України повідомляє про:

  1. Реорганізацію Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги шляхом приєднання до Північного міжрегіонального центру з надання безоплатної правничої допомоги.
  2. Строк пред’явлення (заявлення) кредиторами своїх вимог або проведення актів звірки з Броварським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги становить 2 місяці з моменту внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань запису про рішення про припинення Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в результаті реорганізації. Свої вимоги кредитори мають подати у письмовому  вигляді до комісії з реорганізації Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за вищевказаною адресою, яка розглядає кожну вимогу, після чого приймає відповідне рішення.
  3. Північний міжрегіональний центр з надання безоплатної правничої допомоги (код за ЄДРПОУ 39776588, місце знаходження:03087, м. Київ, вул. Єреванська, 32) є правонаступником майна, прав та обов’язків реорганізованого Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з дати державної реєстрації змін до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань щодо правонаступництва Північного міжрегіонального центру з надання безоплатної правничої допомоги.

Голова комісії з реорганізації Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Юлія МІЛЬЧЕНКО