назад

Повідомлення про реорганізацію Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області

Повідомлення про реорганізацію Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області, про порядок і строки заявлення кредиторами своїх вимог та проведення актів звірки.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області (код згідно з ЄДРПОУ 38286010, місцезнаходження: буд. 4-а, вулиця Гайок, м. Біла Церква, Київська обл., 09104), на виконання наказу Міністерства юстиції України від 27.12.2023 року № 4453/5 «Питання оптимізації системи надання безоплатної правової допомоги» та у відповідності до статті 105 Цивільного кодексу України повідомляє про:

  1. Реорганізацію Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області шляхом приєднання до Північного міжрегіонального центру з надання безоплатної правничої допомоги.
  2. Строк пред’явлення (заявлення) кредиторами своїх вимог або проведення актів звірки з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області становить 2 місяці з моменту внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань запису про рішення про припинення Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області в результаті реорганізації. Свої вимоги кредитори мають подати у письмовому вигляді до комісії з реорганізації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області за вищевказаною адресою, яка розглядає кожну вимогу, після чого приймає відповідне рішення.
  3. Північний міжрегіональний центр з надання безоплатної правничої допомоги (код згідно з ЄДРПОУ 39776588, адреса: вулиця Єреванська, 32, м. Київ, Україна, 03087) є правонаступником майна, прав та обов’язків реорганізованого Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області з дати державної реєстрації змін до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань щодо правонаступництва Північного міжрегіонального центру з надання безоплатної правничої допомоги.

Голова комісії з реорганізації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної  правової допомоги у Київській області

Ольга КУКСА