назад

Працівники бюро правової допомоги здобувають необхідний досвід

ShM 2016 08 09На базі Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулося навчання для новопризначених працівників Глухівського та Середино-Будського бюро правової допомоги. 

Начальник відділу правових консультацій та інформацій Катерина Мірошниченко та інтегратор центру Юлія Зацаринна 9 серпня провели  навчання для працівників Глухівського та Середино-Будського бюро правової допомоги.

У ході заходу Катерина Мірошниченко зупинились на меті діяльності, цінностях та принципах дії системи безоплатної правової допомоги, розповіла про організацію доступу до безоплатної правової допомоги, яким чином здійснюється прийом громадян, про діяльність мобільних та дистанційних пунктів тощо. Юлія Зацаринна розказала присутнім про основні ас    пекти співпраці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, правопросвітництво в територіальних громадах, організацію роботи із засобами масової інформації.

Підбиваючи підсумки, Катерина Мірошниченко та Юлія Зацаринна зазначили, що новостворені бюро правової допомоги повинні стати джерелом правових знань для громадян, максимально наблизити правову допомогу до кожної територіальної громади, надати кожному клієнту «рятівне коло» у вирішенні повсякденних проблем, озброївши їх необхідними знаннями правового характеру.