назад

Працівники Олевського бюро правової допомоги повернули сина рідній матері

16.09.2016 - rebenok-slezyi (1)Колишній чоловік мешканки с. Білокоровичі, Олевського району, Житомирської області самовільно, незаконно відібрав у неї 9-тирічного сина та протиправно утримує його у себе понад півроку. Неодноразові намагання матері та прохання повернути дитину не давали результату.
Більше того, колишній чоловік приходив до жінки на роботу та додому, влаштовував сварки, причиняв їй тілесні ушкодження, ображав перед колегами, родичами та сусідами. Звернення до правоохоронних органів також не давали результату. Почувши новину про відкриття бюро, жінка невідкладно звернулася за правовою допомогою до Олевського бюро правової допомоги.

Вивчивши та дослідивши справу, працівники бюро встановили, що колишній чоловік не має законних підстав утримувати неповнолітню дитину у себе. Начальник Олевського бюро правової допомоги Інга Єгорова, залучившись підтримкою адвоката Єгорова С.О. та працівниками служби у справах дітей Олевської РДА, здійснила виїзд до районного відділу поліції м. Олевськ.

Там працівники бюро допомогли матері сформулювати та скласти заяву про злочин відносно колишнього чоловіка. Лише після цього правоохоронні органи відреагували на ситуацію та здійснили виїзд за місцем проживання порушника.

У діях порушника вбачаються ознаки складу злочину, передбаченого ч. 2 ст.146 КК України «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини». На даний час проводиться досудове розслідування, але головне 9-тирічного сина повернули рідній матері.
Олевське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: вул. Володимирська, 5, тел.: (04135) 2-40-37.

16.09.2016 - rebenok-slezyi (2)
Начальник Олевського бюро
правової допомоги Інга Єгорова