назад
27.05.22

“Право знати” – триває правопросвітницька акція у Полтаві

«Поінформовані значить озброєні» – переконані фахівці системи БПД Полтавщини, здійснюючи правопросвітницьку діяльність. Запровадження воєнного стану в країні внесло  свої  корективи у роботу системи безоплатної правової допомоги Полтавщини і хоч і зараз ми повертаємося до роботи у звичному режимі,  проте напрям правопросвітництва    продовжуємо реалізовувати у   переважній більшості в онлайн форматі.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області  вже два роки поспіль проводить цикл правопросвітницьких вебінарів «Право знати». Ініціатива має на меті поінформувати  громадян про найбільш актуальні питання сьогодення, навчити вирішувати  свої повсякденні питання у правовий спосіб. У якості спікерів до участі у вебінарах запрошені профільні експерти з числа партнерів системи безоплатної правової допомоги у Полтавській області: представники  правоохоронних органів, органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, адвокати. До участі в акції запрошуються всі бажаючі.

«Онлайн – просвітництво наразі є не лише зручною формою роботи для фахівців Регіонального, місцевих центрів та бюро правової допомоги області,  а й можливістю для проведення заходів з дотриманням заходів безпеки, а саме за місцем перебування як спікерів,  так і слухачів. А ще такі вебінари  – це необхідна складова для отримання правових знань з  актуальних правових питань сьогодення, адже у зв’язку з введенням воєнного стану в Україні українське законодавство зазнало значних змін» – резюмував директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександр Черчатий.

Такі вебінари в області стартували з 5 травня і  відбуватимуться щовівторка та щочетверга об 11.00.

Плануючи тематику вебінарів Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області   враховував  актуальність питання для населення, законодавчі новації і безумовно думку слухачів, адже перед кожним вебінаром учасники мають змогу не лише зареєструватися на нього, а й поставити питання спікеру.

Робота щодо підвищення правової обізнаності жителів області триває. Запрошуємо всіх бажаючих  відвідати наші акції правового інформування та збагатитися новими знаннями!