назад

Правопросвітницький захід на тему співбесіда з роботодавцем

08 вересня 2022 року у Чернігівському міському центрі зайнятості проведений семінар на тему «Співбесіда з роботодавцем » для осіб, які перебувають на обліку та шукають роботу, за участі головного фахівця зв’язків з громадськістю та пресою Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Інною Тищенко, головним юристом відділу Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги  Євгенією Пановою та працівником Чернігівського міського центру зайнятості Світланою Карнаух.

Під час заходу присутніх осіб було проінформовано про підстави надання безоплатної правової допомоги, коло суб’єктів надання безоплатної вторинної правової допомоги, надання безоплатної вторинної правової допомоги адвокатами та працівниками центрів, способи захисту прав людини.

Також, говорили про види співбесід, класичні правила при співбесіді та он-лайн співбесіди, їх особливості.

Висвітлено зміст частини першої статті 24Кримінального кодексу України та проінформовано про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування.

Після проведення заходу було надано юридичну консультацію. За отриманням правової допомоги звернулось одна особа, якій було надано консультації з питань субсидії.