назад
27.04.16

Правопросвітницький ефір на Охтирському радіо

160427 01

Директор Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тамара Козир та начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Микола Кравченко виступили в прямому ефірі на Охтирському радіо.

«До Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги станом на 22.04.2016  звернулося  1142 громадян. Приємно зазначити, що дехто звертався до установи повторно, аби одержати роз’яснення уже  з іншого питання.  Рівень довіри до центру зростає. Найчастіше люди звертаються, аби одержати роз’яснення із земельних, спадкових, трудових та соціальних питань. Усім клієнтам надані роз’яснення та рекомендації щодо вирішення проблеми», – розповіла Тамара Козир.

Продовжуючи виступ в ефірі, Микола Кравченко доніс до відома слухачів, що бюро правової допомоги будуть утворені в кожному районі і місті України як відокремлені підрозділи місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, що діють в Україні з 1 липня 2015 року. Він відзначив, що створюється система «центрів справедливості», які покликані забезпечити якісне надання юридичних послуг громадянам України. На території обслуговування Охтирськогомісцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  буде відкрито бюро в Лебедині, Тростянці та Великій Писарівці. Нагадали й про оголошений відкритий конкурс з відбору кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги. Микола Кравченко розповів типові ситуації звернень громадян та радив з будь-якою проблемою якнайшвидше розбиратися, аби уникнути побічних негараздів. 

Наприкінці ефіру, Тамара Козир подякувала громадським організаціям та засобам масової інформації за співпрацю.

Нагадуємо, що Охтирський місцевий центр надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Охтирка, вул. Перемоги (Леніна), 13.

Телефон: (05446) 4-22-23.

 Єдиний номер з надання безоплатної правової допомоги в Україні – 0-800-213-103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів є безкоштовними в межах України. За цим номером цілодобово можна уточнити актуальну інформацію щодо осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, адреси центрів у всіх регіонах України та інші питання щодо отримання такої допомоги.