назад
27.10.16

Правова допомога Недригайлівщини

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олена Демченко та директор Конотопського місцевого центру з надання БВПД Олександр Муха з робочим з робочим візитом завітали до Недригайлівськького бюро правової допомоги.

Бюро займаються правопросвітництвом у територіальних громадах. Саме тут надається безоплатна первинна (консультації) та забезпечується доступ до безоплатної вторинної правової допомоги (захист інтересів клієнта в суді). Кожен, хто звернеться до бюро, зможе скористатися електронними сервісами Мін’юсту. На разі подати документи для державної реєстрації громадських формувань можна до одного з чотирьох місцевих центрів з надання БВПД.

За словами директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олени Демченко, відкриття бюро – це суттєвий крок на шляху до якісної правової допомоги жителям Сумщини незалежно від місця їхнього проживання та статків. Вирішити земельні, трудові, соціальні та інші правові питання тепер просто, як ніколи раніше.

За правовими консультаціями звертайтеся до Недригайлівського бюро правової допомоги:

смт. Недригайлів, вул. Сумська, 13, тел. (05455) 5-25-28,5-25-29