назад
06.03.17

Правова допомога жителям села Соснівка Конотопського району

KoM 2017 03 03 Sosnyvka3З березня 2017 року працівниками Конотопського місцевого центруз надання безоплатної вторинної правової допомоги було здійснено робочу поїздку до села Соснівка Конотопського району.

На базі Соснівського відділення денного перебування територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг було проведено правопросвітницький захід на тему «Права людини» та прийом громадян. Начальник відділу правопросвітництва Валентина ВОЛІК розповіла присутнім про систему безоплатної вторинної правової допомоги в Україні, ознайомила присутніх із категоріями населення, які мають право на отримання вторинної правової допомоги та правовими послугами, які можна отримати в Конотопському місцевому центрі.

KoM 2017 03 03 Sosnyvka1

 

Головний спеціаліст відділу право просвітництва Оксана КОЗІНА розповіла присутнім про особливості роботи з сервісами Міністерства юстиції та можливості отримання довідок про майнові права, стану розгляду запитів до державних органів, відомостей із різноманітних реєстрів, які ведуться Міністерством юстиції. Начальник відділу правової інформації та консультацій Дмитро СОЛЯНИК провів прийом громадян, де надав фахові консультації з різних правових питань. Із завідувачем відділення денного перебування Валентиною БЕРЕЖОК було обговорено напрямки співпраці та створення мобільного консультаційного пункту на базі закладу. Всі присутні отримали інформаційні матеріали з контактами центру.

KoM 2017 03 03 Sosnyvka

Довідково:
Адреса центру: 41615, м. Конотоп, вул. Братів Лузанів, 43

Телефон (05447) 6-23-47

Електронна пошта центру: konotop.sumy@legalaid.gov.ua

Юрисдикція Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
м. Конотоп та Конотопський район,

м. Буринь та Буринський район,

м. Ромни та Роменський район,

Липово – Долинський район,

Недригайлівський район Сумської області.

 

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0(800) 213 103