назад

Правова допомога жителям Вільшанської громади

KoM 20170131 131 січня 2017 року заступник начальника Недригайлівського бюро правової допомоги Ірина ВАЛЮХ з робочим візитом відвідала Вільшанську сільську раду. Під час зустрічі  з головою та працівниками сільської ради вона розповіла присутнім  про систему безоплатної правової допомоги в Україні та її основні завдання, ознайомила із  Законом України «Про безоплатну правову допомогу». Також  зазначила, що з 5 січня 2017 року внесені зміни вчастині розширення кола осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

В приміщенні сільської ради Ірина ВАЛЮХ  провела прийом громадян, в ході якого були надані консультації з правових питань. На інформаційному стенді сільської ради було розміщено буклети з інформацією  про роботу  системи безоплатної правової допомоги із контактними даними. Всі присутні отримали флаєри з адресою та контактами Конотопського місцевого центру та Недригайлівського бюро правової допомоги.

KoM 20170131 2

Довідково:
Адміністративний центр: с. Вільшана, Недригайлівського району, Сумської області.
Загальне населення: 2235 чол.

У підпорядкуванні: с. Білоярське, с. Весногірське (Кринички), с. Філонове (Залісся),
с. Немудруї, с.Реви, с. Фартушине,с. Шаповалове.

KoM 20170131 3

Для забезпечення та реалізації своїх прав та інтересів, громадяни можуть звернутися до Недригайлівського бюро правової допомоги за адресою: вул. Сумська, 13, смт Недригайлів, Сумська область.

 

Тел. (05455) 5-25-28, 5-25-29.