назад

Правильне оформлення актів надання безоплатної вторинної правової допомоги та додатків до них обговорили у Хмельницькому

IMG 20160630 111311     За “круглим” столом зібралися представники центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та адвокати, які з ними співпрацюють. Темою обговорення стали вимоги до оформлення актів надання безоплатної вторинної правової допомоги та додатків до них.

     Круглий стіл на тему “Проблемні питання оформлення та подання актів надання безоплатної вторинної правової допомоги та додатків до нихпровели у четвер, 30 червня, на базі Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. До розмови запросили адвокатів та фахівців регіонального і місцевого центрів.

     За словами директора Хмельницького місцевого центру Григорія Гоцького, саме оформлення та подання адвокатами актів та додатків до них викликає найбільше запитань у захисників. Тож проведення спільних засідань — оптимальний спосіб з’ясувати проблемні питання для налагодження у подальшому ефективної роботи.

     Як правильно заповнювати додатки до актів надання безоплатної вторинної правової допомоги, зокрема як застосувати заохочувальні коефіцієнти, проінформувала присутніх начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами місцевого центру Людмила Адамчук. Про оформлення та підтвердження витрат, пов’язаних з наданням безоплатної вторинної правової допомоги, розповіла начальник відділу контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку регіонального центру Оксана Горобець.

     Насамкінець адвокати обговорили підготовку звітності за завершеними стадіями процесу, поділилися власним досвідом.