назад

Підготовка документів адвокатами за виконаними дорученнями: типові помилки та роз’яснення вимог

20160629 122042     У середу, 29 червня, у Шепетівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели семінар з адвокатами на тему «Порядок оформлення актів надання безоплатної вторинної правової допомоги і методика обчислення оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу».

     Розпочинаючи семінар, директор центру Володимир Бузиль розповів, які проблеми найчастіше виникають у процесі організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та під час опрацювання документів для оплати послуг адвокатів за дорученнями, виданими регіональним та місцевими центрами.

     Щоб у подальшому уникнути помилок при підготовці документів про виконання адвокатами доручень, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Марина Поліщук акцентувала увагу присутніх на особливостях розрахунку розміру винагороди адвокатів за надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.

     Після чого начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання БВПД у Хмельницькій області Сергій Дрелінський відповів на питання адвокатів щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному провадженні.

     На завершення семінару його учасники поділилися досвідом адвокатської практики та обговорили інші питання співпраці між центрами та адвокатами.